portfolio item  video project
Easily insert any video media at any position in your content – anywhere you wish. Choose from youtube, vimeo or self-hosted videos. Set the size of video container and choose the style you wish. Fully responsive.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit.

EMBED VIMEO VIDEOS
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut labore et dolore magna aliqua aliquip ex ea commodo consequat.
Programming
0%
Usability
0%
Design
0%
INSERT YOUTUBE VIDEOS
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
0
Likes
0
Reviews
0
Likes

Kedves Kazinczy Múzeum! Fantasztikusan színes, látványos és élménydús kiállítás meglepően visszaadja a természet, az erdő utánozhatatlan hangulatát, azt hiszem sosem láttam még ennyire szerethető és kedves kiállítást. Köszönöm az élményt, a tárlatvezetést és gratulálok a kurátoroknak és a kivitelező csapatnak, látványtervezőknek.

A világ és az ország sok múzeumában jártunk már. Ez a múzeum méltán lett az Év Múzeuma! Olyan élvezet itt járni, amit ritkán él meg az ember. Nem csak a kiállítás, hanem a fogadtatás is lenyűgöző! Nagyon köszönjük az élményt, remek a kiállítás. Külön köszönet jár a tárlatvezető hölgynek!

A Múzeumlátogatók Köre újra akcióban! 4 fővel képviseltettük magunkat ez a kiállítás a ház koncepciójával mindenkinek nagyon tetszett! A Szép és a Jó Kazinczyval szintén jól sikerült. Igazán szép és jó lett.

Nagyon-nagyon tetszett minden, mert még nagyobb lett az érdeklődésem a teremtett világ iránt. Gyönyörű, izgalmas és értékes kincs az egész bolygónk.

Nagyon tetszett a kiállítás. Érdekes, számunkra élménydús volt, hogy az állatokat és növényeket ilyen interaktív környezetben helyezték el.

Kazinczyról kiállítást látni mindig örök élmény számomra. Igényes, újszerű és érdekes gyűjteményt tekinthettem meg. Köszönet a kiállítási anyagért a létrehozóknak és a rendezőknek.

Félve jöttem be egy két és fél éves gyerekkel, és pozitívan csalódtam. Nem gondoltam volna, hogy még őt is le fogja kötni a sok érdekes kiállítási tárgy, amit itt találtunk. Nagyon jó ötlet az állatos rész. Szépen, gondosan összeállított, változatos, jól összeszedett kiállítás. Köszönjük!

Az egyik legérdekesebb múzeum volt, amiben jártam. A jól felépített látványos gyűjtemény lenyűgözött. Remélem, sok érdekességgel gazdagodik még a múzeum. Köszönöm, hogy megnézhettem ezt az érdekes kiállítást.

Gratulálok az „Év Múzeuma” díjhoz! Nagy lelkesedéssel néztem végig a kiállításokat! A Kazinczy termek a sárospataki diákéveimre emlékeztettek. Örülök, hogy végignézhettem (eddig csak a rádióban, tv-ben és egyéb sajtókban láttam, ill. hallottam). Igazgató Úrnak és kedves dolgozóinak további sikeres munkát és sok látogatót kívánok!

Megtekintettük a kiállítást, sokat megtudtunk Kazinczy életéről, a Zemplén kialakulásáról, történetéről. Köszönet a tárlatvezetésért. Sétálunk tovább a városban.

A kiállítások nagyon jók! Interaktív módon vezetik a látogatót. Sok szellemes, pihentető dolog gazdagítja és ad érzelmi impulzust. A nagy fotók növelik a tereket, behelyeznek az időbe. A nyitható ablakok intim szférákba visznek. Örültem hajdani kollégáimnak Meilinger zseniális fronton készült rajzainak!

Szívből gratulálok a múzeum valamennyi dolgozójának a „Nagy háború„ témáját lokálisan feldolgozó tárlathoz. A közösségi muzeológia segítségével kovácsolták össze a város lakosságát, és teremtettek értéket, ami példaértékű szélesebb körben is a szakma és a nagyvilág felé.Kívánok sok látogatót, és a kiállításhoz kapcsolódóan megannyi szakmai sikert!

Budapestről érkeztünk, és örömmel tapasztaltuk, hogy az I. világháború emlékére, évfordulójára Sátoraljaújhely város múzeumában egy kiállítás nyílt. Ezt a világháborút nagyon kevesen dolgozták fel, vagy nagyon nehéz napjainkban hiteles betekintést kapnunk az eseményekről.

Ez a kiállítás a város eseményeit nagyon hűen visszatükrözi és egy kis betekintést nyújt az első nagy „világégésbe”. Nagyon színvonalas és egy igazi ünnep utáni hangulatot kaptunk a karácsony eltelte után. Kívánjuk, hogy sokan látogassanak el, mert példaértékű ez a megemlékezés hőseinkről! Köszönettel!

Ez a  múzeum nagyszerű színtere a szellemi megújulásnak. Egyszerűen jó ide betérni a látogatónak, a kultúraszomjas vándornak.

Adatvédelmi beállítások
Amikor meglátogatja weboldalunkat, az Ön böngészőjén keresztül információkat tárolhat bizonyos szolgáltatásokból, általában cookie-k formájában. Itt módosíthatja adatvédelmi beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos típusú cookie-k letiltása hatással lehet a webhelyünkön és az általunk kínált szolgáltatásokra gyakorolt ​​élményére.