“Kérek egy feketét! Zenés irodalmi kávéház a múzeumban. “

IMG_4222_19-06-11_msz

Kávéházi délutánok
“Zenés irodalmi kávéház a múzeumban”

Érkezés: Június 11. (kedd) 15:30-tól (az előadás 16:00-kor kezdődik)
Helyszín: Petőfi Irodalmi Múzeum – Kazinczy Ferenc Múzeum, az “Újhely és a Nagy Háború” című kiállítás kávéházi enteriőrje

Előadók: a Hangásznégyes és a Latabár Teátrum

A Hangásznégyes és a Latabár Teátrum közreműködésével egy felhőtlen, vidám időutazásra hívjuk Önöket. Felcsendül a „boldog békeidők” muzsikája, s verseket, prózákat, irodalmi szemelvényeket hallhatunk Krúdytól, Kosztolányitól, Karinthytól. Az előadás mellett édesség, kávé, illetve tea is szerepelni fog a menüben!

A programra limitált számban kaphatóak jegyek 800 Ft/fő áron a múzeum pénztárában.

A programra limitált számban kaphatóak jegyek 800 Ft/fő/rendezvény áron a múzeum pénztárában. Telefonos jegyfoglalásra az előadást megelőző 7 naptári napon van lehetőség (Tel.: +3647322351). Távolabbi időpontban esedékes előadásokra foglalást nem tudunk fogadni, ez esetben csupán jegyváltásra van lehetőség. A lefoglalt jegyeket kérjük, hogy legkésőbb a rendezvény kezdete előtt egy órával legyenek szívesek személyesen átvenni a múzeum jegypénztárában.

A jelentős érdeklődésre való tekintettel az időben át nem vett jegyeket a további érdeklődőknek értékesítjük.
Kérjük, hogy amennyiben foglalása él, de mégsem tud részt venni az eseményen, jelezze ezt nekünk! Köszönjük!

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá

Adatvédelmi beállítások
Amikor meglátogatja weboldalunkat, az Ön böngészőjén keresztül információkat tárolhat bizonyos szolgáltatásokból, általában cookie-k formájában. Itt módosíthatja adatvédelmi beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos típusú cookie-k letiltása hatással lehet a webhelyünkön és az általunk kínált szolgáltatásokra gyakorolt ​​élményére.