Kérek egy feketét. 
Zenés irodalmi kávéház a múzeumben.
Érkezés: Június 11. (kedd) 15:30-tól (az előadás 16:00-kor kezdődik)
Helyszín: Petőfi Irodalmi Múzeum – Kazinczy Ferenc Múzeum, az “Újhely és a Nagy Háború” című kiállítás kávéházi enteriőrje
Előadók: a Hangásznégyes és a Latabár Teátrum

A Hangásznégyes és a Latabár Teátrum közreműködésével egy felhőtlen, vidám időutazásra hívjuk Önöket. Felcsendül a „boldog békeidők” muzsikája, s verseket, prózákat, irodalmi szemelvényeket hallhatunk Krúdytól, Kosztolányitól, Karinthytól. Az előadás mellett édesség, kávé, illetve tea is szerepelni fog a menüben!

A programra limitált számban kaphatóak jegyek 800 Ft/fő áron a múzeum pénztárában.

…Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit  aliquet.

A programra limitált számban kaphatóak jegyek 800 Ft/fő/rendezvény áron a múzeum pénztárában. Telefonos jegyfoglalásra az előadást megelőző 7 naptári napon van lehetőség (Tel.: +3647322351). Távolabbi időpontban esedékes előadásokra foglalást nem tudunk fogadni, ez esetben csupán jegyváltásra van lehetőség.

A lefoglalt jegyeket kérjük, hogy legkésőbb a rendezvény kezdete előtt egy órával legyenek szívesek személyesen átvenni a múzeum jegypénztárában.

A jelentős érdeklődésre való tekintettel az időben át nem vett jegyeket a további érdeklődőknek értékesítjük.
Kérjük, hogy amennyiben foglalása él, de mégsem tud részt venni az eseményen, jelezze ezt nekünk! Köszönjük!

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris

Related Posts

Leave a comment